.comment-link {margin-left:.6em;}

linkkiblogisivu

Thursday, October 21, 2004

Kylmien sormien päivä / Coldfinger day

Tein tilauksen Vihreästä Vyyhdistä. Onnistuin hillitsemään itseäni ja tilasin vain kaksi kerää käsinkehrättyä villalankaa (regenbogen), pinkkiä täpläistä pörrölankaa (smash pompon, mihin ihmeeseen sekin päätyy) ja raidallista sukkalankaa (kelta-puna-oranssia).
Toivottavasti tulevat tosi äkkiä, täältä smalltownista on 14 kilsaa matkaa lähimpään oikeaan lankakauppaan. (Novitan tehtaanmyymäläkin on lähellä mutta sitä ei lasketa koska siellä voi käydä ohimennen vilkaisemassa onko pussilangoissa mitään kivaa.) Ja lankaahan voin ostaa lisää kun antaa vanhoja pois... Lahjoitin Myrtille pari kiloa pois kuljeksimasta, uudessa kodissa ne muotoutuvat Vaaka-lapuiksi. Terveisiä myös Pirkolle, hän on luvannut auttaa urakassa.
Uusi Novita-lehtikin ilmestyi postilaatikkooni tänään, lehdessä oli todella paljon ohjeita, ja enemmän kivoja malleja kuin kauheita (joita oli myös muutama, anteeksi nyt vain). Suosittelen ostamaan, lehdessä riittää koko talveksi puuhaa.
Harmi vain, ulkona oli tänään liian kylmää neuloa, jouduin tyytymään haravoimiseen. Kädet pysyivät ihanan lämpiminä huovutetuissa hahtuvalapasissa, ohjeen niihin löydät linkeistäni ja Neulonta-listaltakin, viesti nro. 5526. Ja naapurien lasten tappelun äänet vaimensi mukavasti Rhapsody. Kukahan vielä keksisi mukavat nappikuulokkeet?

Labels: